TRAGIČNA SMRT

Pogibija učesnika rijalitija rastužila je region: Umrli su u ledenoj reci, a preživeo je samo on (VIDEO)

Prikazivanje je odmah prekinuto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen B92

Bivši učesnici “Velikog brata”, Zorica Lazić, Stevan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović, poginuli su oko ponoći 29. decembra 2007. u saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac-Šabac.

Nesreća se dogodila kada su bivši učesnici rijalitija krenuli u Loznicu, gde je trebalo da se pojave na žurki. Tamo su se uputili sa dva automobila, a u drugom su takođe bili bivši takmičari “Velikog brata”, Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vladimir Sarić, jedini momak koji je preživeo nesreću, vozio je Zoricu, Stefana i Elmira, ali su neposredno pre sletanja s puta, on i Elmir su zamenili mesta i bivši ukućanin je upravljao kolima.

Njegovu smrt ne može da prežali: Ovu pesmu Ana Nikolić posvetila je POKOJNOM OCU! (VIDEO)

Elmir je vozio brzo, pa ih je Tanja nekoliko minuta pre nesreće pozvala telefonom i zamolila ih da uspore. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci.

Tanja je odmah pokušala da skoči u vodu kako bi pomogla prijateljima, ali su je ljudi sprečili, nakon čega su ona i Jelena pale u nesvest.

Zbog ove tragedije emitovanje “Velikog brata” tada je završeno pre vremena.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar