KO JE TU JAČI

Oštrenje VELIKIH SILA: Rusi oterali američke avione sa neba, a ONI im brutalno rekli šta mogu da im urade

Ruski lovci Su-27 i Su-30 podignuti su kako bi presreli tri bombardera američkog vazduhoplovstva iznad Crnog mora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO/ Printscreen / Youtube

Ruski lovci Su-27 i Su-30 podignuti su kako bi presreli tri bombardera američkog vazduhoplovstva iznad Crnog mora, nije dozvoljena povreda ruske granice, saopštio je Nacionalni centar za kontrolu odbrane Rusije.

Radarska izviđačka sredstva snaga za protivvazdušnu odbranu Južnog vojnog okruga otkrila su iznad Crnog mora tri vazdušna cilja koja se približavaju ruskoj državnoj granici iz pravca Ukrajine. Da bi se identifikovali otkriveni vazdušni ciljevi i sprečila kršenja ruske državne granice, podignuta su dva lovca Su-27 i dva lovca Su-30 dežurnih snaga PVO Južnog vojnog okruga – ističe se u saopštenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Centar dodaje da su posade ruskih lovaca identifikovale vazdušne ciljeve kao tri strateška bombardera B-52H američkog ratnog vazduhoplovstva i sprovodile ih iznad voda Crnog mora.

Vazduhoplovne snage SAD naručile osam borbenih aviona 

AMERIKANCI ODGOVORILI BRUTALNO

Američka vojska skratila je vreme potrebno za aktiviranje artiljerijskih sistema na 20 sekundi zbog zabrinutosti u vezi sa Rusijom i Kinom, saopštio je portal “Brejking difens”
Prema podacima portala, sateliti i bespilotne letelice omogućavaju da se operativno proračunaju koordinate meta i da se predaju artiljerijskim sistemima. S tim u vezi, tokom nedavnih vežbi na poligonu Juma vreme između otkrivanja i prenosa koordinata iznosilo je manje od 20 sekundi.



Izvor: Novosti, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar