Trudnicu na letovanju izboli na smrt pred mužem i sinom: Njene POSLEDNJE REČI slomiće i najtvrđa srca

Dve godine planirala je ovaj odmor, a ubijena je na 31. rođendan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/KarenTurner

Karen Tarner iz Velike Britanije dve godine je sa suprugom Metjuom skupljala novac da jednom u životu odu na odmor u Južnu Afriku.

Kada im se konačno želja ispunila ovog leta, ona je tamo ubijena. Zapravo izbodena na smrt. Pred Metjuom i sinom Hejdenom. Pa još i u trećem mesecu trudnoće. Pa još i na 31. rođendan. Užas.

Misterija ubistva: Muž usred bela dana upucao ženu misleći da je LOPOV, na sudu “pao” zbog ove dve LAŽI

Porodica je sa još dve sa Ostrva prenoćila u jednom, ne previše dobro obezbeđenom rezervatu.

Usred noći dok su spavali nakon proslave njenog rođendana, u bungalov je upala banda naoružanih lokalnih kriminalaca kojima su, ispostaviće se, već nekoliko godina unazad glavne mete turisti sa Zapada.

Prvo su napali Metjua zadavši mu dve rane nožem, a Karen su samo “zakačili” po stomaku. Hejden je bio u ćošku i njega nisu ni dirali, jer su dvojica pljačkaša u isto vreme gledali da im uzmu novčanike i telefone.

Kada je Metju, onako ranjen došao k sebi, pojurio je za napadačima. Krenula je za njima i Karen iako joj je stomak bio krvav. Jedva je disala i hodala. Brzo je Metju pozvao prijatelje iz drugog bungalova koje napadači nisu dirali i oni su preko neke vrste improvizovane recepcije pozvali policiju i hitnu pomoć.

Mlada mama (21) poginula u autu: Dok su ćerkica i roditelji plakali, policija je otkrila UŽASNU istinu

Njihov sin Hejden ostao je s tom porodicom, dok je par odustao od potere. Nisu mogli više da stoje na nogama. Doktori su ih odveli u bolnicu a u kombiju je Karen izdahnula. Njene poslednje reči bile su:

“Metju, kako si ti? Izgubio si dosta krvi. Ja sam dobro. Gde je Hejden, jel živ? Vrati se u bungalov i ušuškaj ga”, rekla je Karen koja je minut kasnije preminula.

Njen brat Ian Krauč rekao je medijima u Engleskoj da je u toku potraga policije za napadačima, ali on je skeptičan da će biti uhvaćeni. Kaže da su svi oni na lokalnom nivou tamo u dosluhu i da ovaj napad sigurno nije ni prvi ni poslednji koji će ti banditi realizovati na tom tlu.

Lopovi iz kraja ubili je na spavanju: Porodica se raspala jer nije znala za najveću TAJNU koju je krila



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar