Udovica sa dvoje dece obratila se predsedniku Srbije: Nije dobila 100 evra, Vučić odmah regovao

Ona se prvog dana prijavila za isplatu novca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Instagram/Printscreen

Biljana Stojanović (61) obratila se predsedniku Aleksandru Vučiću sa molbom da joj pomogne da dobije 100 evra za koje je, tvrdi, ostala uskraćena iako se prijavila za isplatu te državne pomoći.

U molbi predsedniku navela je da se prvog dana, 13. maja prijavila za isplatu 100 evra u dinarskoj prottivvrednosti namenjenih svim punoletnim građanima koji su se prijavili, da je proverila status prijave na sajtu i pročitala da je prijava uspešna i da je u obradi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stojanović je rekla da je posle 5. juna kada je videla da joj novac nije uplaćen i kada je i naknadno proverila status prijave na sajtu bila iznenađena da nema podataka o fizičkom licu što znači kao da prijava nije ni upućena.

Uputila je, kaže, i reklamaciju i dobila odgovor da prijava nije nađena.

Stojković je u molbi navela da je udovica, da živi sa dvoje dece, da bi joj 100 evra mnogo značilo, te da smatra da je ovo što joj se desilo nepravda.

Nakon što je primljena njena molba mejlom, Generalni sekretarijat predsednika Srbije je zatražio od Stojković sve neophodne podatke, uključujući adresu i mesto stanovanja, kao i broj telefona.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar