Festival filma pod otvorenim nebom: Drive in bioskop na Adi bogatiji za francuska ostvarenja

Detaljan program festivala biće predstavljen sledeće nedelje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Drive in bioskop na otvorenom na Adi Ciganliji od 24. do 27. juna postaće bogatiji za filmska ostvarenja koja stižu iz Francuske u okviru drugog Festivala francuskog filma.

Program koji će posetioci moći da prate iz svojih automobila, činiće četiri naslova koja će premijerno biti prikazana na velikom platnu na Adi, dok će prateći program koji će činiti osam filmova biti prikazan na platformi MOJ OFF .

Panirano je da na platformi svakog dana budu prikazana po dva besplatna filma. Festival će u sredu 24. juna u 21 čas otvoriti francuska krimi drama “Noćna smena“ rediteljke An Fontejn koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Internacionalnom filmskom festivalu u Berlinu.

Priča prati tri policijska službenika koji dobijaju zadatak da ilegalnog migranta isprate do pariskog aerodroma “Šarl de Gol” i smeste ga u avion kojim je planirano da se po naređenju, vrati u svoju domovinu.

Uskoro novi album: Ovako pevaju nova Mala sirena i njena sestra (VIDEO)

Poslednjeg dana festivala biće prikazan triler francusko-belgijske koprodukcije “Prevodioci”.

Film dolazi od francuskog reditelja Režisa Roansara, dobitnika nagrade publike na Internacionalnom filmskom festivalu u San Francisku 2013. godine.

U ovom ostvarenju u kome grupa prevodilaca zatvorena u bunkeru radi na prevodu čuvene trilogije, jednu od glavnih uloga tumači glumac Lamber Vilson.

Detaljan program festivala biće predstavljen sledeće nedelje.

Festival francuskog filma je projekat koji se već drugu godinu održava u saradnji Francuskog instituta u Srbiji, Kombank Dvorane i MCF Megakom filma.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar