Srce joj je tada IŠČUPANO! Draženova majka: “Taj čovek je pre tragedije video dve žene koje mog sina ODVODE U SMRT!”

Gospođa Petrović je utehu posle pogibije sina pronašla u čuvanju uspomene na njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO/Youtube/Screenshot

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u Jugoslaviji Dražen Petrović poginuo je u saobraćajnoj nesreći 1993. godine, a njegova majka Biserka čuva uspemenu na neprežaljenog sina.

Biserka je doživela najveću tragediju koja može da zadesi jednog roditelja – ostala je bez deteta.

Gospođa Petrović je utehu posle pogibije sina pronašla u čuvanju uspomene na njega, jednog od najboljih evropskih i svetskih košarkaša. Priznaje da često plače, ali ne želi da iko vidi njene suze. Momenat kada su joj javili da njenog mezimca više nema i dalje je bolan.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

– Bilo je oko ponoći kada je zazvonio telefon. Javila sam se i glas sa druge strane je pitao da li je to stan Dražena Petrovića. Kada sam rekla da jeste, rekli su mi “Vaš sin je poginuo”. Pokušala sam da skočim sa terase kada sam to čula i bez preterivanja suprug me je u poslednjem trenutku ščepao i spasao život. Moj drugi sin je sa još nekoliko prijatelja nadajući se da vest nije tačna, pokušavao da proveri šta se dogodilo. Nažalost, potvrdili su da je istina i da je Dražen poginuo – prisetila se Biserka Petrović u emisiji “Majke šampioni” na TV Arena sport.

Foto/Youtube/Screenshot

Ostaje velika žal zbog toga što Dražen nije imao dece, kako bi barem tako, kroz potomstvo živela uspomena na njega. Dosta zanimljiv segment odnosio se na priču o tome kako je Draženova majka upoznala osobu koja je predvidela smrt njenog sina.

– Dok je još Dražen bio živ, u Zagrebu sam u nekom društvu upoznala čoveka koji me je pitao “Šta će ove dve žene uz Dražena”. Govorio je o njegovim saputnicama u vreme tragedije – seća se Biserka.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Za volanom je tada bila Draženova devojka, nemačka manekenka mađarskog porekla Klara Salanci, a u automobilu se nalazila i turska košarkašica Hilal Edebal, koja je doživela teške povrede mozga i koju je posle mnogo vremena i osam godina provedenih u komi, Biserka upoznala u Istanbulu i razgovarala sa njom.

– Čovek za koga se ispostavilo da je znao da će Dražen poginuti kasnije je rekao je “Čak i da sam Vam rekao da će se dogoditi tragedija, Vi to ne biste mogli da sprečite” – otkriva Biserka.

NE DAO VAM BOG: Tati su se noge SUŠILE, a uši postajale sve VEĆE! Procedio je: “Nemam više snage!”

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar