Izbori u Beogradu – evo šta kažu kladionice!

Meridian kladionica ponovo je jedina u Srbiji koja će i ovog puta omogućiti klađenje na ishod izbora - ovog puta u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikimedia/Fred Romero

Ostalo je još samo nekoliko dana do održavanja vanrednih lokalnih izbora za Skupštinu Grada Beograda i sastav zakonodavnih tela 66 jedinica lokalnih samouprava širom Srbije, gde će se birati odbornici skupština gradova i skupština opština

Kao i uvek kada su izbori, neke stvari se podrazumevaju – skupljanje potpisa, podnošenje lista, izborna kampanja i naravno – kvote u kladionici Meridian.

Tim povodom, za IZBORNI TIKET Meridianbet vam poklanja savršen bonus dobrodošlice – 4.000 RSD! Registrujte se već danas na meridianbet.rs i preuzmite vaš bonus.

Meridian kladionica ponovo je jedina u Srbiji koja će i ovog puta omogućiti klađenje na ishod izbora – ovog puta u Beogradu.

U ponudi je klađenje na rezultate svih izbornih listi u Beogradu, kao i na ime novog gradonačelnika Beograda.

Uz to, bukmejkeri Meridianbet-a postavili su granicu na izlaznost u glavnom gradu Srbije – 48.4%:

Više od 18 godina Meridianbet u ponudi ima kvote za klađenje na izbore kako kod nas, tako i u SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji, Nemačkoj… koje rade vrhunski profesionalci za procenu verovatnoće.

Nema više čekanja – naplati svoje poznavanje politike.Izvor: Objektiv.rs, PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar