Stilista za pse transformiše kućne ljubimce u DIVLJE životinje (VIDEO)

Posle tretmana u salonu za pse, oni izgledaju kao žive skulpture

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO:Instagram/gabrielfeitosagrooming

Tokom poslednjih nekoliko godina, Gabrijel Feitosa, prikupio je milione pregleda na svojim videima gde transformiše kućne ljubimce, u životinje iz zoološkog vrta, kao i u neke izmišljene likove.

Gabrijel je za Buzzfeed rekao: “Imao sam 12 godina kada sam odveo psa svoje sestre u salon za doterivanje ljubicama. Sećam se da sam pomislio da je to fascinantno”.

Kaže, da ga je privuklo to, što bi provodio mnogo vremena oko štenaca, kao i da je uživao u velikoj raznolikosti izgleda i tehnike za negovanje pasa.

-Izgledaju kao žive sklupture, teško je naučiti kako dobro negovati svaku rasu. Pretpostavljam da me takav izazov drži motivisanim”- rekao je on.

Ovaj bizaran trend podelio je mišljenja kod ljudi.

Jedni se oduševljavaju ovim neobičnim poslom, dok su drugi zabrinuti u vezi  sa trovanjem pasa.

-Boja na psima može da im izgori kožu. Veterinari nikada ovo ne preporučuju – rekao je jedan od korisnika na Instagramu.

Još jedan se nadovezao: “Ljudi ne razumeju, ne radi se o bezbednosti psa niti o nemarnosti, stvar je u tome što je to životinja, a ne igračka, ako želite ovako nešto kupite plišanu igračku”.

Dok je ostatak bio oduševljen ovom idejom, govoreći da nema potrebe za panikom, i kako su vlasnici ovih životinja dobrovoljno pristali na ovo, a sigurni smo da ne bi želeli da naude svom ljubimcu.

Gabrijel na Tik Toku ima preko 1.5 miliona pratioca, a na njegovom profilu mogu se naći svakakvi dizajnovi ovih pufnastih mališana.

@gabrielfeitosagrooming They are victims of at-home grooming 😰 #cutedogs #doggrooming ♬ original sound – Gabe



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar