Evo kakvo je zdravstveno stanje navodne ljubavnice koja je upucana u glavu

"Prebačena u KC Niš u teškom je stanju, ima povredu glave, životno ugrožena, intubirana", rekli su za naš portal

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DerManuW

I. K. (44) iz sela Dedine koju je u glavu upucao Z. R. (54) u Kruševcu, kako se saznaje, u veoma je teškom stanju i lekari joj se bore za život.

“Prebačena u KC Niš u teškom je stanju, ima povredu glave, životno ugrožena, intubirana”, rekli su.

Podsetimo, za Telegraf pričali su rođaci Z. R.

“I. K. mu je treća ljubavnica, a ženu koju je ubio je doveo u kuću dok je bila baš, baš mlada… Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su 2 ćerke i 4 unučadi. Bio je dobar čovek, ali pare su ga iskvarile. Njegova porodica je bila čuvena, poljoprivrednici… Pa šta da vam kažemo kad im jedan duguje čak 70.000 evra. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici, a ona inače ima i muža. Celo selo je u šoku. Celo jutro je bila jurnjava ovuda. Policija na sve strane, deca vrištala. Mučenu žeu je ubio i bacio iz kola u jarak, a onda ga je policija opkolila i tu se ubio”, kažu .

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar