Niška agencija se oglasila: “Autobus se prevrnuo na stranu, vozač automobila je najverovatnije zaspao”

Bojan Milosavljević direktor turističke agencije "Ski&Sun" iz Niša, u čijoj organizaciji su putnici putovali kaže da je povređen veliki broj putnika autobusa, od kojih nekolicina tež

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Video

Autobus koji je ovog jutra učestvovao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći kod Soluna prevozio je putnike koji su preko niške agencije “Ski&Sun” bili na letovanju.

Autobus se prevrnuo na stranu kada je na njega naleteo auto čiji vozač je, prema prvim informacijama, zaspao za volanom.

Bojan Milosavljević direktor turističke agencije “Ski&Sun” iz Niša, u čijoj organizaciji su putnici putovali kaže da je povređen veliki broj putnika autobusa, od kojih nekolicina teže.

– Nezgoda se dogodila na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun. Vozač autobusa nije skrenuo naglo što je dobro, jer bi završio na banderi. Sve je moglo da bude i gore. Od siline udarca se prevrnuo i potom završio u jarku pored puta. Putnici iz automobila su nastradali, njih troje, dok je jedan kritično. U autobusu je bilo 78 putnika, dva vozača i vodič. Teže povređeni se voze u Solun i njih, prema prvim informacijama ima 11, dok se lakše povređeni prevoze u Polikastro. Ima i ljudi koji nisu povređeni i oni će bitu zbrinuti. Među njima su i sva deca. Njih ćemo smestiti u smeštaj, samo što im je prtljag ostao zarobljen u autobusu – kaže Milosavljević.Izvor: 24sedam.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar