Dnevni horoskop za 9. septembar: LAV pravi dobre kontakte sa strancima, BLIZANCI izbegnite raspravu sa partnerom

Pogledajte šta su nam zvezfe pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ mrsiraphol

Ovan

Mesec u astrološkoj kući privatnosti, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam nesuglasice sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Slobodni Ovnovi, na nekom javnom skupu, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Podložnost povredama u kući.

Bik

Naglašena pozicija Meseca u Raku, pod uticajem Jupitera, planete kontakata sa strancima iz vašeg znaka, donosi novac rođenima u drugoj dekadi. Izbegavajte rasprave sa ženama. Voljena osoba očekuje vašu podršku. Proverite hormonski status.

Blizanci

Aspekt između Meseca u astrološkom polju novca i vašeg vladaoca Merkura, donosi vam zaradu preko intelektualnih i zanimanja koja zahtevaju manuelnu spretnost. Moguće su rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući ličnosti, pod uticajem Marsa u kući privatnog života, nepovoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Poslovna situacija je nešto bolja jer donosi zaradu, ali mogući su vanredni troškovi.

Lav

Pozicije Meseca, kao i vašeg vladaoca Sunca, danas vam idu u prilog jer podstiču vašu maštu i motivaciju, donoseći uspeh i novac umetnicima i sportistima. Kontakt sa strancima omogućava vam planiranje projekta na duže staze. Pazite se za volanom.

Devica

Kvadrat između Marsa u astrološkoj kući posla i Meseca, odlaže realizaciju vaših planova ili druženje sa prijateljima. Ipak, pozicija Merkura, koji upravlja vašim znakom, povoljno utiče na poslovne dogovore sa strancima. Čuvajte vredne sitnice.

Vaga

Nekadašnji saradnici žele da obnove saradnju sa vama, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Zbog Marsa, simbola akcije ali i sukoba u vašem znaku pod uticajem Meseca, klonite se rasprava sa voljenom osobom i članovima porodice.

Škorpija

Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Raku, moguće je odlaganje poslovnog dogovora sa osobama iz inostranstva. Zauzeta osoba daje vam do znanja da želi nešto više od prijateljskog odnosa sa vama. Podložnost povredama.

Strelac

Naglašene pozicije vašeg vladaoca Jupitera i Meseca u astrološkim poljima posla i novca, donose vam solidne šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Jarac

Aspekti Meseca i Neptuna, simbola mašte i inspiracije, donose vam uspeh i zaradu ako ste prisutni u javnosti, preko kreativnog posla. Klonite se rasprava sa saradnicima, kao i sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Nervna napetost.

Vodolija

Asteroid Eros u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola. Aspekt između Meseca u astrološkom polju svakodnevice i vašeg vladaoca Urana, povoljno deluje na vaše poslove, ako ste privatnik. Moguć odlazak na put sa Lavom.

Ribe

Aspekti Meseca u astrološkoj kući ljubavi, u večernjim satima, nagoveštavaju strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Pozicije Neptuna i Marsa, planeta kreativnosti i akcije, odgovaraju martovskim Ribama. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

 

 

 

 

 

 Izvor: Luftika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar