Sin i kum pokušali da ga odbrane: Detalji krvavog pira na kojem je ubijen Dule Pežo u kafani u Mladenovcu

Policija u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Dušana Antonijevića (47) poznatijeg kao Dule Pežo, koji je ubijen na proslavi rođenadana svog sina u restoranu “Panorama” u Mladenovcu, kako navode očevici, sin i kum, koji su sedeli sa njim za stolom, pokušali da odbrane od ekipe koja ga je napala.

“Skočili su i sin i kum, ali bilo je kasno. Za stolom je bila cela familija, prijatelji… sve se dogodilo za 15 minta. U kafani je bila grupa mladuća koja je držala muziku. Dušan je u jednom trenutku hteo da naruči pesmu. Počeli su da ga udaraju, kažu da je bio koban udarac u glavu staklenom flašom. Policija je do jutros bila u restoranu… Telo ležalo u krvi do jutra, sin je sve gledao na rođendan”, rečeno nam je.

Oglasio se MUP o ubistvu u Mladenovcu

Policija u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu.

Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Sumnja se da su oni, u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.15 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, zadali više udaraca po glavi i telu četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar