Zašto je KUPUS SALATA uvek UKUSNIJA u kafani: Evo u čemu je tajna

Uz ove trikove, i vi ćete uspeti da spremite vrhunski obrok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Da li i vama kupus salata uvek deluje ukusnije u restoranu?

Uz ove trikove, i vi ćete uspeti da spremite isto tako ukusnu salatu! Tajna dobre salate od kupusa krije u činjenici da naseckani (ili narendani) kupus odstoji duže nego kad mi spremamo kod kuće za ručak.

Sastojci:

  • 1 glavica kupusa
  • so
  • ulje
  • sirće
  • šećer na vrh kašičice

Priprema:

Kupus izrendajte ili sitno iseckajte. U činiji pomešajte kupus, ulje i sirće. Rukama ga dobro izgnječitei ostavite da odstoji nekoliko minuta. Bitno je da šećer i so pomešate i dodate na kraju.

To se radi na kraju jer ako sipate pre ulja i sirćeta, so će pasti na dno i salata će biti neravnomerno začinjena.

Izvor: Objektiv.rs, Stil

Komentari (0)

Ostavite komentar

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!