Slobodan Prvi maj za sve LIDL prodavce

Pročitajte u tekstu kakvo će biti radno vreme Lidl prodavnica tokom predstojećeg praznika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Povodom predstojećeg Međunarodnog praznika rada, Lidl prodavnice u našoj zemlji neće raditi u ponedeljak, 1. maja, dok će u nedelju, 30. aprila, vrata za sve potrošače biti otvorena po uobičajenom radnom vremenu, od 08.00 do 22.00 časa, osim onih koje i inače rade do 21.00 čas.

Kao kompanija koja razume značaj balansa između posla i privatnog života, Lidl Srbija je prepoznala prvomajske praznike kao pravu priliku da se timovima u prodaji slobodnim danom zahvali na nesebičnom trudu i posvećenosti radu. Ovaj dan zaposleni u Lidlu će provesti sa svojim porodicama i prijateljima.

Od 2. maja potrošači će prema redovnom radnom vremenu prodavnica moći da uživaju u jedinstvenom Lidlovom asortimanu pažljivo odabranih proizvoda, najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

 

30. april Redovno radno vreme
1. maj Zatvoreno
2. maj Redovno radno vreme
3. maj Redovno radno vreme

 

Kompanija Lidl Srbija nudi brojne benefite svojim zaposlenima, poput petodnevne radne nedelje i plaćenog svakog minuta rada uz pomoć elektronskog sistema evidencije radnog vremena, kao i privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Nedavno, Lidl je svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade, a od marta su svi zaposleni u Lidlu dobili povećanje plate, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Sva aktuelna radna vremena i promene, mogu se pratiti na zvaničnoj stranici kompanije Lidl Srbija, na linku lidl.rs.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar