Dnevni horoskop za 28. mart: Blizanci, na poslu moguća nervoza, Škorpije, ojačajte imunitet

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao je uobičajen toliko da ste spremni za pauzu. Nemojte investirati jer možete  platiti više nego nešto vredi.Vaše ljubavno polje je slično vremenu koje nas zapljuskuje promenljivo. Povremeni problemi sa varenjem.

BIK

Poslovi se ređaju i gomilaju tako da im kraja nema. Vi se upirete da se organizujete ali ne uspevate. Na vašem ljubavnom polju uvek nešto fali. Nikako da se usaglasite sa njim sa sobom. Bez većih tegoba.

BLIZANCI

Dan pred vama obećava puno napetosti i nervoze. Na poslovnom planu potrebno je da radite u korist opšteg dobra a ne samo da mislite na svoje potrebe. Slobodni Blizanci mogu naći utehu u papralelnoj vezi koja im na žalost neće mnogo pomoći. Reumatski bolovi.

RAK

Ovo je dan poslovnih prilika. Iskoristite svoje nakupljeno samopouzdanje i krenite u poslovnu prednost. Nemate konkurencije u vašim dobrim idejama. Vi ste se promenili ali menja se i vaš partner. Zato možete pokušati da popravite koomunikaciju koja vas vodi u bolje dane. Opšte stanje zdravlja povoljno.

LAV

Prihodi su vam ustaljeni. Međutim novih dodatnih poslova nema. Lepo ste sve isplanirali ali objektivne okolnosti čine svoje.Ni sami ne znate šta da očekujete od sebe a ponajmanje znate šta da očekujete od partnera. Zdravlje se stabilizuje.

DEVICA

Danas zadajete sebi toliko posla da ne možete sve da postignete. Savršeno je jasno šta treba da radite ali nije  jasno da ne možete sve odjednom da završiteBudite predvodnik sebi i partneru jer tako stičete veliko samopouzdanje. Zdravlje je bez tegoba.

VAGA

Mogućnost da budete ucenjeni na poslu neće vam lako pasti.To su izazovi koje možete prevazići vremenom.Zauzmite čvrst stav bez obzira na koliko ste povredeni odlukama nadređenih.

Pred vama je kritičan dan kada je ljubav u pitanju. Manji problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Početkom dana  nazirete nove planove kada je  posao u pitanju. Nije sve izgubljeno kako se vama čini. Potrebno je da napravite preokret.Ne menjajte principe ali  sumnjate u sebe ali ne i u partnera. Pojačajte imunitet.

STRELAC

Imate nova zaduženja i to je dobro za vas. To vas čuva od crnih misli i stvara vam osećaj pripadnosti i neophodnosti.Ne sumnjajte u dobre namere svog poslodavca. Zaokupirani ste novim zajedničkim planovima i zaduženjima.  Povremeno nestabilno zdravlje.

JARAC

Imate neprijatelje koji su vam jako blizu. Takođe i poslovne saradnike koji vam rade iza leđa. Morate uložiti svoj dodatni trud da savladate izazove koji su ispred vas.  Ne želite da držite odnos koji ne umete da kontrolišete. Zdravstveno stanje je stabilno.

VODOLIJA

Svi oko vas su skloni u prenagljivanju odluka nemojte biti i vi. Ovo je dan u kome ne treba davati ali ni primati savete. U svim važnim odlukama  vodite se svojim instiktom. I zaista suprotnosti se privlače ali samo do onog trenutka dok jedna ne nadvlada drugu. Dobro se osećate.

RIBE

Poslovna situacija garantuje promene. Neke Ribe mogu izbeći finasijske rizike ako ne ulaze u sumnjive poslovne prilike.Izmerite svoje granice strpljenja u ljubavi. Videćete koliko su postale male. Treba vam mala pauza  da bi videli gde tačno želite da budete. Povremene glavobolje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar