Bila na izletu sa ocem i drugaricom, a kad je videla ovaj PREDMET, sa oboma je PREKINULA kontakt (VIDEO)

Nije mogla da pređe preko toga što su uradili njen otac i tada najbolja drugarica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Mnogi ljudi imaju potrebu da na društvenim mrežama prepričavaju svoja traumatična iskustva i otvaraju se pred neznancima, a to je učinila i Oton Enkerič, 21-godišnja devojka iz Oklahome koja na TikToku vodi svoj digitalni dnevnik.

Nažalost, nju je zadesilo teško porodično razočaranje i to od njenog oca koji je imao odnose sa njenom najboljom prijateljicom.

– Zamislite to. U očevom kamionu sam pronašla omot od kondoma, a na izletu smo bili samo on, ja i moja najbolja prijateljica – kazala je ova mlada dama tokom u snimku, pa u razgovoru za Jam Press prepričala šta je usledilo.

Nakon što je pronašla inkriminišući predmet, od prijateljice je zatražila priznanje da se upustila u s*ksualni odnos s njenim ocem, pri čemu je i uspela nakon što je drugarica u početku insistirala na tome da su ona i stariji gospodin samo družili.

@autumn.ankerich #foryoupage #fyp #daddyissues #viral ♬ original sound – Slowed Songs

Jasno, njihovo prijateljstvo tog trenutka je prekinuto, a Enkerič je dodatno silno pogodilo i to što se drugarica tim s*ksom kasnije hvalila na društvenim mrežama.

– Nakon što sam sve sagledala retrospektivno, više nije bilo mesta šoku. Da, moja prijateljica je zavodila mog oca, on je uzvraćao flertom, pa sam otišla u sobu jer mi je bilo neugodno – rekla je za Jam Press i otkrila koliko je to uzdrmalo obitelj.

– Nekad sam bila “tatina devojčica”, ali smo prestali da komuniciramo jer sam shvatila da nije normalan – istakla je.Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar