Kalinić se iznervirao kada je Nedović došao u Zvezdu: Nikola uopšte nije očekivao takav rasplet!

Došlo je do mimoilaženja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABA liga

Odlazak Nikola Kalinića iz Crvene zvezde jedna je od stvari koju navijači kluba sa Malog Kalemegdana nikada neće oprostiti upravi, koja nije uspela da zadrži.

Donekle se može reći da je to kompenzovano povratkom Nemanje Nedovića, koji sada u Beogradu igra jednu od svojih najboljih sezona u karijeri.

Ipak, Kalinićev odlazak je nekako bio prouzrokvan silnim odlascima iz kluba pre svih Dejana Radonjića, a potom igrača poput Ostina Holinsa i Dejana Davidovca.

Tek kasnije je Zvezda krenula da radi na pojačanjima, a Nikola se kasnije malo i razočarao pošto nije znao da će Nedović doći u Zvezdu, jer bi u tom slučaju ostao u Beogradu.

U intervjuu za Sportal, Nedović je opisao kako je i izgledalo mimoilaženje dvojice srpskih reprezentativaca u crveno-belom dresu.

– Čuo sam se sa njim kad sam bio pred potpisom. I on se iznervirao malo, bio je u fazonu, “što se nije ranije izdešavalo sve to, da znam u kom pravcu da razmišljam”, ali tad je već sve krenulo sa Barselonom i nije bilo realno da ja sad njega ubeđujem, “nemoj da ideš u Barselonu”. On je svoje odradio prošle godine, ispunio je sva očekivanja zbog kojih se vratio, i zasluženo je otišao da ispuni svoj san i zaigra za jedan od najjačih klubova u Evropi. Žao mi je, naravno, sigurno je da bi on dosta lepo “legao” na ovu ekipu, ali dobro – rekao je Nedović.

– Znači to dosta. Domaća okosnica je najbitnija i ako imaš domaćeg igrača koji ima neko ime i neku karijeru iza sebe i ispred sebe, to znači klubu, navijačima i saigračima. Nisam ja tu sad neki lider, više volim da pričam na terenu, Laza je tu naš kapiten i pita se za mnoge stvari. Ali siguran sam da i ovi mlađi gledaju ka meni kada treba da se donesu bitne odluke i na terenu i van terena. Bitno je imati domaće igrače, drago mi je što ove sezone igramo sa najviše domaćih igrača jer je to i smisao ovog kluba. Naravno, uvek je bitno pogoditi sa strancima. Što se tiče karaktera momaka, mislim da smo ove godine pogodili sa svima.

BONUS VIDEO:

Sramne scene u Grčkoj: Huligani zapalili dres pokojnog Stevana Jelovca! (FOTO)Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar