Interu pripada Derbi dela Madonina: Martinez prelomio najveću utakmicu italijanskog fudbala!

Na kraju je jedan gol odlučio pobednika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera savladali su Milan minimalnim rezultatom (1:0) u derbiju 21. kola Serije A.

Bio je to drugi “Derbi dela Madonina” u kratkom vremenskom periodu nakon što je Inter u januaru ubedljivo slavio (3:0) u finalu Superkupa.

Tada je strelac trećeg gola bio Lautaro Martines, a argentinac je prava noćna mora za “rosonere” s obzirom na to da je ponovo bio strelac, ovoga puta jedinog gola.

Igrao se 34. minut kada je bivši fudbaler Milana Hakan Čahanoglu centrirao iz kornera, a Martines olako pobeeogao od svog čuvara i postigao 12. ligaški gol ove sezone.

Bio je to njegov sedmi pogodak u mečevima protiv Milana i više ima samo Ištvan Stefano Njerš (11), legenda mađarskog fudbala rodom iz Subotice.

Inter je u prvom poluvremenu dominirao protiv nevidljivog Milana i imali su čak devet šuteva naspram nula protivnika. To je najveća razlika u udarcima na gol još od sezone 2004/05, kada je reč o ovoj utakmici.

Uslovno rečeno gosti su se probudili u drugom poluvremenu i pokušavali preko Dijasa, a da je Žiru bio malo koncentrisaniji mogli su i do izjednačenja.

Ništa nije bilo od toga, a ni od dva gola koje su postigli Lukaku i Martines do kraja, a koji su poništeni zbog faula, odnosno ofsajda.

BONUS VIDEO:

Prava bomba u NBA ligi: Kajri Irving je trejdovan, igraće sa jednim Balkancem!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar