Vozači, OPREZ: AMS S upozorava na mokre i klizave kolovoze

Na teretnim terminalima vozila čekaju tri sata na Kelebiji, Batrovcima i Šidu, a sat na Gradini, sve na izlazu iz zemlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Povremene snežne padavine utiču na stvaranje mokrih kolovoza koji tokom noći mogu biti i klizavi zbog opasnosti od poledice i nižih temperatura, upozorava Auto-moto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima.

U izveštaju AMS S navodi i da na putevima u planinskim predelima zapadne jugozapadne i jugoistočne Srbije snežni pokrivač ostaje na kolovozu, te je upotreba zimskih guma i lanaca na ovim putevima obavezna, a posebno na u planinskim predelima na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kruševca, Niša, Novog Pazara, Požege, Užica, Vranja i Zaječara.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima, a prema informacijama Uprave granične Policije dužih zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju tri sata na Kelebiji, Batrovcima i Šidu, a sat na Gradini, sve na izlazu iz zemlje.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

BONUS VIDEOIzvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar