To je bila Vojinova ideja: Sloboda Mićalović o odgajanju bliznakinja, otkrila zbog čega joj je mnogo žao

Ona je istakla da joj se dešavalo da da "parče sebe" ali i da veoma dobro kontroliše svoje postupke i svoje emocije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Glumica Sloboda Mićalović poznata je po tome što svoje stavove drži često isključivo za sebe, kao i svoj privatni život.

U jednoj emsiji, gostujući, Sloboda je istakla da joj posebno smeta kada se popularne ličnosti nazivaju “javne ličnosti”.

Marija Kilibarda dodelila je Slobodi “diplomu” za najbesprekornije izgrađen imidž javne ličnosti u Srbiji, a Sloboda kaže da joj je za to trebalo mnogo odricanja.

– Mislim da sam postavila prioritete i nije mi bilo lako. Želela sam i ja nekada da kažem šta mislim, ali mi se čini da mi koji smo sa ove strane kamere, ja ne volim da kažem javne ličnosti, to mi uvek zvuči kao javni toalet. Ajmo umetnik, imamo svoje profesije… Mi nemamo više tu vrstu slobode da živimo kao normalan svet, uslovno rečeno – rekla je Sloboda Mićalović.

Ona je istakla da joj se dešavalo da da “parče sebe” ali i da veoma dobro kontroliše svoje postupke i svoje emocije, a u javnim nastupima posao je uvek na prvom mestu.

Lepa glumica osvrnula se i na odrastanje svojih ćerki, koje je dugo bilo vešto skrivano od javnosti.

– Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete u svakom smislu, a onda u jednom trenutku shvatiš da ne možeš uvek da ih štitiš i da život drugačije stvari nosi i da ih pripremiš da odlete iz tog gnezda – kaže Sloboda Mićalović i taj deo opisuje kao najteži.

– One se već nekako spremaju za to, već su to ozbiljne curice – kaže lepa glumica.

– Vojinova ideja je bila da ih sklonimo uslovno rečeno. Ali ne da ih ne bi drugi videli, deca kao i svaka druga deca, samo nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno. Nije bilo potrebe da prerano ulaze u taj svet, jer to njima ništa ne znači. Ako me pitaš da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije sa njima kada su bile male – jako mi je žao. Ali one su sad svesne – istakla je ona.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar