Dejan Anđus: Fantastična igra i pobeda protiv Švedske, Mitrović je nebeski ubica i predator! (VIDEO)

Ipak, ovo je samo Liga nacija, sačekajmo Svetsko prvenstvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Od utorka do utorka” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svakog utorka od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

Popularni novinar i ovog puta se bavio aktuelnim sportskim i političkim dešavanjima, izneo je neke prognoze, ali i jako zanimljive analize. Brojimo sitno do početka Svetskog prvenstva u Kataru, a Piksi i reprezentativci su nas još jednom uverili da su u sjajnoj formi. Pobedu od 4:1 protiv Švedske, Anđus je doživeo na sledeći način:

– Da mi doživimo trenutak da njima, koji su gradili istoriju svetskog fudbala, da im damo četiri gola, da smo mogli da postignemo i osam, to je nezabeleženo. Fantastična pobeda, fenomenalna igra protiv ekipe za koju igraju Forsberg, Lindelof, Olsen… Zadršku imam samo iz razloga što je u pitanju Liga nacija, do Svetskog prvenstva imamo još dva meseca, ne bih voleo da krene euforija da smo sad favoriti za svetsku titulu – bez zadrške je govorio Anđus.

Posebno je istakao prednosti najboljeg strelca srpske reprezentacije Aleksandra Mitrovića:

– O njemu sam govorio još pre pet godina. Razvio je njuh u vazduhu, on je nebeski ubica i predator, a ume i da se zagradi i izvede šutinu dole sa zemlje. Prema tome, opasan je kao tobdžija i nogom i glavom, svoju igru je doveo do savršenstva, i trenutno se nalazi u top 10 igrača za ovu kalendarsku godinu – poentirao je Anđus.

Na kraju je istakao da Crvena Zvezda osvaja titulu ove godine, dok već sledeći vidi Partizan kao favorita za osvajanje domaćeg prvenstva.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta. 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar