Udaje se naša POZNATA pevačica: Za kumu odabrala koleginicu, a ovo su detalji GALA svadbe koju planira

Otkrila da li će imati crkveno venčanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Pevačica Vanja Mijatović ovog oktobra višegodišnju ljubav sa svojim izabranikom Aleksandrom Mandžukićem krunisaće brakom i gala svadbom za 200 zvanica u jednom prestižnom prestoničkom restoranu.

– Venčanicu šijem, jedan specifičan model pop ukusu je u pitanju. Olsikava mene, nije klasičan princeza kroj, već nešto sasvim drugačije. Nije bap bela venčanica, žena iz Beograda je šije. Nije mi ništa bilo primamljivo po salonima, pa sam se odlučila da šijem, našla sam neku sliku i po tome se pije. Nosiću veo, moram zbog kume Aleksandre (Mladenović) (smeh). Aleksandra će mi krstiti dete, a na venčanju če biti ona i još jedna drugarica. I šminku i frizuru sam zakazala. Tako da je sve organizovano u tom smislu – rekla je Mijatovićeva i dodala:

Foto: Printscreen

– Ja sam videla odelo mog budućeg muža, on nije video kakvu venčanicu ću imati. Neće me sigurno videti pre venčanja, kažu da je to maler – poručuje Vanja i otkriva da li će imati crkveno venčanje, kao i da li će mladenci ispoštovati narodne običaje.

– Nećemo imati te običaje, niti crkveno venčanje, za sada, možda neki drugi put. Planirali smo samo da napravimo jednu veliku žurku za 200 zvanica, za naše drage ljude i to je to – rekla je Vanja i progovorila o svečanoj dekoraciji.

– Dekoracija u sali će biti belo-zlatna, ali ne bih sada da otkrivam sve – završava pevačica.

BONUS VIDEO:Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar