Pretukao devojku, pa je RASKOMADAO: Kad su policajci videli gde joj je stavio GLAVU, nije im bilo dobro

Prvobitno je bio oslobođen optužbi za ubistvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Makro iz Bruklina Somori Mozes (45), koji je priznao da je isekao svoju devojku prostitutku i stavio njenu odsečenu glavu u svoj zamrzivač, optužen je u utorak za ubistvo te žene koje se dogodilo 2017. godine, a na teret mu se stavlja i višegodišnja trgovina s*ksom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mozes je pre tri godine oslobođen optužbi za ubistvo Leondre Foster na krivičnom sudu u Bruklinu, ali će se sada suočiti sa novom optužbom za ubistvo od strane američkog tužioca za istočni okrug.

On se takođe suočava sa federalnim optužbama u vezi sa s*ksualnom trgovinom osam žena, uključujući maloletnice, a sve to je obavljao od 2003. godine.

Tokom suđenja 2019, Moses je proglašen nevinim za ubistvo Foster na opšti šok prisutnih, iako je osuđen za ubistvo iz nehata i prikrivanje leša.

Mozesov advokat Džuli Klark je tokom tog suđenja tvrdila da nije mogao da je ubije zato što je biznismen koji nije želeo da “naškodi sopstvenom poslovnom uspehu”, iako je odbrana priznala da je iskasapio njeno mrtvo telo i odrubio joj glavu, koju je kasnije zamrzao.

Leondra Foste, Foto: Facebook

Objavljujući svoje optužbe u utorak, savezne vlasti su navele da je Mozes ubio Foster premlaćivanjem na smrt, a zatim je nožem i testerom raskomadao. Nakon toga, odneo je njen torzo i udove na jednu lokaciju u Bronksu, ali je glava pronađena u Mozesovom stanu, u zamrzivaču.

– Rečima ne može da se opište i obasjni pokvarenost ove dugačke liste radnji koje je Mozes preduzeo da bi mučio i terorisao žene kako bi mogao da ih proda za novac – rekao je pomoćnik glavnog direktora FBI-ja Majkl Driskol u saopštenju.

Mozes bi obećao svojim žrtvama mogućnost braka da bi započeo s*ksualne odnose sa njima pre nego što bi zahtevao da rade kao prostitutke, saopštila je kancelarija američkog tužioca, prenosi Njujork post.

On je brutalno tukao, silovao, mučio i pretio svojim žrtvama da rade kao prostitutke za njega u Bruklinu i Kvinsu, rekli su federalci.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar