Sedam nedodirljivih: Stanković odredio ko ne sme da napusti Crvenu zvezdu!

Crveno-beli spremaju zanimljiv projekat za leto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbalski klub Crvenu zvezdu deli još pet utakmica od nove šampionske titule i novih kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima bi mogla da bude povlašćena i u plej-ofu, ako do njega i dođe.

Čelni ljudi beogradskog kluba razmišljaju o novim pojačanjima, koga zadržati, koga prodati, ali se čini da već imaju spreman odgovor na ova pitanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U klubu postoji jasan stav da u narednih godinu dana klub ne sme da napusti sedam fudbalera od kojih zavisi igra crveno-belih. Do juna 2023. godine odbiće se sve ponude za : Milana Borjana, Milana Rodića, Aleksandra Dragovića, Sekua Sanoga, Gelora Kangu, Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

Jedino je ugovor snažnog veziste problematičan jer je vezan za Zvezdu samo do kraja sezone.

Što se tiče ostalih fudbalera situacija je dosta dobra. Kanga ima ugovor na još godinu dana, Dragović i Katai na dve a Ivanić i Rodić na tri.

Ostali fudbaleri će biti na prodaju, tako da se očekuju odlasci pre svih Milana Pavkova i Strahinje Erakovića, dok bi njihovim stopama mogli da krenu i Filipo Falko i Rišairo Živković koji nisu zadovoljili kriterijume.

Pored njih, ugovori ističu i Marku Gobeljiću, Loi Dioniju i Akselu Bakajoku tako da bi moglo da dođe i do određenih pojačanja na tim pozicijama.

Sve u svemu, očekuje nas jedno jako uzbudljivo leto na stadionu Rajko Mitić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar