“Kako sam se spasao iz Kostićevog ŠPAJZA”: Policija dobila ČUDAN poziv – epilog drame u stanu kreatora

Sve se izdešavalo u gluvo doba, noćas oko 2.40, kada je beogradska policija dobila neobičan poziv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Vest da je poznati modni kreator Darko Kostić opet priveden izazvala je veliku pažnju javnosti s obzirom da ono što se noćas događalo u stanu, u samom centru Beograda, zvuči nesvakidašnje, skoro pa kao scenario za neki akcioni film.

Naime, sve se izdešavalo u gluvo doba, noćas oko 2.40, kada je beogradska policija dobila neobičan poziv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na 192 taj poziv uputio je muškarac koji se beogradskoj policiji predstavio kao N.N. rekavši da je na svoj mobilni dobio poruku od prijatelјa Š. H. (20) koji mu je napisao da ga je poznati modni kreator Darko Kostić (42), zatvorio u špajz i zapretio da će ga “ubiti”?!

Sve se to dogodilo, kako tvrdi čovek koji je primio SMS i slučaj prijavio policiji, noćas na opštini Stari grad u samom centru Beograda, u Dobračinoj ulici.

Nedugo potom usledila je još čudnija situacija koja se desila policijskoj patroli na uglu ulica Laze Pačua i Vasine a kojoj je prišao upravo mladi Š.H. (20), čije je umetničko ime E. E., i rekao policajcima da se nalazio u stanu modnog kreatora.

Darko Kostić i ranije OSUĐIVAN: Polno uznemiravao MALOLETNIKA – mladić izleteo iz zgrade sav iscepan

On je policiji ispričao i kako je odatle uspeo da pobegne, ali i kako je došao u tu situaciju. On je rekao da je nakon kraće zabave u stanu kreator “postao agresivan i potom ga ubacio u špajz, te da je hteo i da ga ubije”. Mladić je ispričao i da je Kostića upoznao preko aplikacije za LGBT “Grindr”, a zatim došao kod njega u stan.

On je policiji navodno rekao i da mu je kreator dao da konzumira nekakvu supstancu bele boje, najverovatnije opojna sredstva-drogu, nakon čega mu je kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio u špajz.

“Kako sam se spasao iz špajza”

Mladić je ispričao i kako se spasao – iskoristio je nepažnju kreatora i izašao iz stana. Policija je potom u pomenutom stanu zatekla Kostića i dovela ga u policijsku stanicu. Mladić je prevezen na VMA, na odelјenje toksikologije, a istragu u slučaju vodi pomenuta stanica u centru Beograda.

Policija je Kostića potom privela u stanicu na osnovu ranije potrage, a potom je tu i zadržan u konsultaciji sa dežurnim zamenikom tužioca. Kostić se sumnjiči za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar