Vučiću čestitao i predsednik Švajcarske Konfederacije: Mi smo važni i dugogodišnji partneri

"Želim da iskoristim svoj mandat kao predsednik Švajcarske Konfederacije za podsticanje i razvoj bilateralne saradnje između naše dve zemlje", navedeno je u čestitki

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic/Objektiv

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Švajcarske Konfederacije Ignacija Kasisa.

U čestitki se kaže:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Veliko mi je zadovoljstvo da Vam uputim čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Srbije. Istovremeno, izražavam najbolje želje za Vaše lično blagostanje, kao i za prosperitet Vaše zemlje.

Švajcarska i Republika Srbija imaju odlične bilateralne odnose zasnovane na međusobnom poverenju. Mi smo važni i dugogodišnji partneri, koji teže istom cilju i imaju sličan pristup mnogim oblastima, kao što su nauka i inovacije. Drago mi je što održavamo redovne i konstruktivne kontakte. To nam omogućava da negujemo i jačamo naše odnose, kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom nivou. Štaviše, o ovoj dugogodišnjoj intenzivnoj saradnji svedoči i pokretanje novog programa saradnje 2022-25.

Želim da iskoristim svoj mandat kao predsednik Švajcarske Konfederacije za podsticanje i razvoj bilateralne saradnje između naše dve zemlje. U tom smislu, radujem se nastavku naše aktivne i produktivne saradnje – navodi se u čestitki švajcarskog predsednika Kasisa.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar