AMSS izdao UPOZORENJE: Zbog promenljivih vremenskih prilika OPREZ u vožnji

Teretnjaci se na Šidu zadržavaju četiri sata, a na Kelebiji jedan sat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Magla
TANJUG/ JAROSLAV PAP

Prolećni pljuskovi, kiša, mestimično mokri kolovozi, smanjena vidljivost, česte premene stanja kolovoza i uslova vožnje karakteristični su za period godine u kojim se nalazimo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prestala je zakonska obaveza upotrebe zimskih guma, ali u prvim danima proleća zbog promenljivih uslova vožnje možda još ne treba žuriti sa zamenom zimskog seta pneumatika, jer su pored promenljivog stanja kolovoza i uslova vožnje, noći i jutra još prohladne, a posebno na putevima u višim i planinskim predelima, navodi AMS S.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Početka vikenda u drugom delu dana doneće pojačan saobraćaj, a zbog mokrih kolovoza može biti češćih zastoja i usporene vožnje, zato treba prilagoditi brzinu, ali i način vožnje uslovima na putu, voziti pažljivije na mestima gde se izvode radovi i poštujte sve saobraćajne propise.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, a na Batrovcima pet sati.

Teretnjaci se na Šidu zadržavaju četiri sata, a na Kelebiji jedan sat.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar