Čuveni reditelj Oliver Stoun isprozivao ZAPADNE medije i stao na stranu Putina

Oskarovac i reditelj izneo je svoje mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Čuveni američki režiser, Oliver Stoun, poznat po dobrom odnosu sa predsednikom Vladimirom Putinom, oglasio se na svom Instagram profilu i apelovao na javnost da ne donosi ishitrene presude na osnovu “histerije” u zapadnim medijima.

On je objavio nekoliko članaka koji zadiru dublje u tematiku rusko-ukrajinskog sukoba i naglasio da je bitno sagledati celu sliku i trezveno razmisliti o svemu u ovoj situaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Oliver Stone (@officialoliverstone)

Reditelj je takođe optužio pojedine zapadne medije da prećutkuju činjenice koje smatraju neugodnim za svoju stranu.

– Među svom histerijom zapadnih medija koji vrište o „krvavom ubici Putinu“ i izostavljaju ključne činjenice, najvažnije je razumeti čitav spektar onoga što se dešava i, pre svega, jasno razmišljati. Uz pomoć interneta, pronašao sam neke korisne i iskrene analize. Navodim ih u nastavku po redosledu važnosti za mene – napisao je režiser u svojoj objavi i potom ostavio linkove pomenutih članaka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. plemenit covek. Sve je uradio o filmu sa Putinom da do ovoga ne dođe. Nazalost, najprestizniji zapadni fakulteti su postali rasadnik rasizma, anglosaksonske supremacije, ezoterije i nacizma. Dovoljno je cuti profesora Kotkina pa zakljuciti da je za lecenje u instituciji zatvorenog tipa.

    Odgovori

Ostavite komentar