Belivukov ŠTEK otkriven zbog ženinih selfija? Bojana slala fotografije sa TAJNE lokacije, evo i kome

Belivuk je pred hapšenje sa suprugom Bojanom i decom boravio u kući u Tršiću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Drustvene mreze, Privatna arhiva

“Deda Mrazova kućica” u mestu Tršić kod Loznice, koju su istražitelji danima pretresali posle hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u febuaru prošle godine, trebalo je da bude tajno skrovište od policije, ali i pripadnika suprotstavljene kriminalne grupe!

Prema informacijama, Belivuk je pred hapšenje sa suprugom Bojanom i decom boravio u kući u Tršiću, a hranu, vodu i sve drugo što im je bilo potrebno donosio im je bračni par iz Loznice, osumnjičeni Vlado Georgiev i Slađana Sekulić. Izvor otkriva i da je Belivuk s porodicom upravo u toj kućici dočekao poslednju Novu godinu na slobodi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iako se verovalo da je kućica koju je pripadnik Veljine kriminalne grupe, bivši policajac iz Loznice, kupio kako bi klan kao u kući u Ritopeku tu dovodio otete ljude, tokom istrage se došlo do informacija da je vođa klana tu kuću zapravo koristio za sakrivanje. Naime, kuću u Tršiću, koja je zabačena i do nje se ne dolazi lako, Georgijev i žena su za kratko vreme potpuno renovirali od poda do plafona, angažovali su i radnike za ugradnju najmodernijeg video-nadzora, kao i kupovinu nameštaja. Povremeno su, dok je kuća bila u fazi pripreme dolazili da je obilaze Belivuk i njegova žena Bojana – navodi izvor.

Prema njegovim rečima ta kuća je trebalo da bude tajno skrovište u koje bi Belivuk s porodicom dolazio kada situacija u Beogradu postane napeta. Sumnja se da su planirali da otkupe i okolne placeve kako ih niko ne bi uznemiravao.

– Porodično su u njoj boravili pre nego što su Belivuk i Miljković otputovali u januaru prošle godine u Kotor u goste Radojku Zviceru. Tada je, podsetimo, crnogorska policija sprečila ubistvo Belivuka i Miljkovića na tivatskom aerodromu. Po povratku u Beograd, Belivuk je, prema operativnim informacijama, planirao da s porodicom ode upravo u Tršić, međutim u međuvremenu je dobio dojavu da je njegov štek otkriven – navodi izvor.

Po povratku u Srbiju, 29. januara prošle godine, policija na aerodromu “Nikola Tesla” privela i saslušala Belivuka i Miljkovića, kao i pripadnike njihove grupe, koji su ih dočekali na aerodromu.

– Naime, posle privođenja, pripadnicima klana oduzeti su mobilni, pa je na nekima od njih mogao da postoji trag koji bi ukazivao na kuću. S druge strane, Belivuk je saznao da je supruga slike kuće, selfije, ali i tačnu lokaciju, slala majci i sestri, zbog čega je postao obazriviji – dodaje izvor.

Ko je krtica iz policije koja je Belivuku dojavila da postoji informacija gde se nalazi njegova štek kuća, zasad nije dokazano, ali je jasno da je posle tog saznanja vođa klana odlučio da u nju više ne ide.

– Dan uoči hapšenja je dobio dojavu da ne ide u Tršić – kaže izvor.

“Deda Mrazova kućica”

Kada je otkrivena ova kuća je bila ukrašena, a na ulazu je pisalo “Deda Mrazova kućica”. Najverovatnije je Belivuk tu ostao do samog puta u Crnu Goru, jer postoje operativne informacije da je u njoj bio i 6. januara prošle godine. istražitelji veruju da je bila okićena jer je hteo da napravi ugođaj porodici za praznike – dodaje izvor.

BONUS VIDEOIzvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar