Aleksandra Prijović o NAJLEPŠOJ Novoj godini sa Filipom: Zauvek će pamtiti JEDNU noć (VIDEO)

Pevačica je otkrila šta nikada neće moći da zaboravi u ovoj godini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Kao i njene kolege, Aleksandra Prijović je većinu 2021. godine provela neradno, ali je zato ostvarila uspeh duetskom pesmom “Dođi sebi” sa Leksington bendom i u ovoj godini privlačila je mnogo pažnje privatnim životom sa posinkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem.

Aleksandra je samo za Objektiv pričala o privatnom životu sa Filipom, o svom sinu Aleksandru, novogodišnjim željama, kao i dosadašnjim proslavama Nove godine.

Po čemu ćeš dobro, a po čemu lošem pamtiti 2021. godinu? 

-Meni se ništa ove godine nije loše desilo, hvala Bogu. Ove godine je moj sin propričao, po tome ću pamtiti godinu za nama najviše. Zaista je sada mnogo zanimljivo sa njim, stvarno sam mnogo skoncetrisana na njega, kada me tako pitaju, zaista ne bih znala šta bih drugo izdvojila sem toga.

Šta je sinčić prvo rekao? 

Raspričao se, priča po čitav dan. Prvo je rekao “deda”, mada sam ja čula da je rekao prvo “mama”, ali sam bila sama i nemam dokaz da to i potvrdim (smeh).

Najčešće radiš za Novu godinu, da li možeš da se setiš neke proslave Nove godine da nisi radila, a da ti je ostala u prelepom sećanju? 

-Kada sam bila trudna. Filip i ja smo bili zajedno i zaista nam je bilo divno. Volim ja da izađem, kada sam bila mlađa naročito sam volela da idem u grad za Novu godinu, ali sada volim da sam kod kuće. Evo ove godine nastupam u Beogradu za Novu, mogu da izdržim da ćemo da budemo razdvojeni na par sati, ili kada odem negde dalje na nastup, to je jednostavno moj posao.

Foto: Objektiv.rs

Šta ćeš poželeti sebi u novogodišnjoj noći? 

Ja nemam neke neostvarene želje. Znam da svi uvek pričamo isto, ali želela bih da smo zdravi moja porodica i ja, kao i svi oko nas. Zaista nemam neku posebnu želju za sebe.

Šta ćeš kupiti Filipu kao novogodišnji poklon? Da li se, između ostalog, sećaš i nekog posebnog poklona koji ti je Filip poklonio, a da nije prsten? 

Volim zaista da mu kupujem poklone, zaista nevezano za Novu godinu. Nisam još uvek smislila šta, ali svakako ću mu nešto pokloniti. Što se tiče Filipovog poklona meni, jednom smo bili na jednom putovanju i kupio mi je cipele koje sam želela mnogo, to mi je za sada omiljeni poklon.

Mnogo vas razvode poslednjih godina u medijima, zbog čega misliš da je tako? 

Nema ništa zanimljivije da napišu. Ne pravim nikakve skandale, ne svađam se, onda mora nešto da se izmisli. Privatno ne dam na sebe, umem i da odbrusim, umem i da se posvađam, ali ne volim javna prepucavanja. Zaista nikada javno nisam nikoga dirala, niti je mene neko dirao, nisam imala takvih situacija do sada. I kada bi me napali, ja ne bih uzvratila.

Oko čega te Filip najviše iznervira? 

Mene nervira što njega nervira kada ja kasnim (smeh). Mnogo ga nervira kada mu kažem da ću doći, a ja se ne pojavim naredna dva sata.

Šta bi poželela čitaocima Objektiva u narednoj 2022. godini? 

Zdravlja na prvom mestu, da se zaljube ako nisu, da budu voljeni i lepo raspoloženi, ostalo sve će doći.

U nastavku teksta pogledajte detaljnije intervju sa Aleksandrom Prijović:

https://www.youtube.com/watch?v=AZ_8DP-HRdM

BONUS VIDEO: 

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar