Jovana Jeremić progovorila o razvodu i šokirala: Oni su najbolji LJUBAVNICI, ODRMA te i znaš na čemu si

Voditeljka šokirala priznanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić gostovala je u emisiji “Magazin IN” i tu govorila o brojnim temama, a između ostalog i o muškarcima.

Bosanci su najbolji ljubavnici. Da ti kažem Sanja, provereno! Sa Beograđanima je problem jer nikako ne znaš na čemu si sa njima, stalno nešto zatežu. A Bosanac kad dođe on te odrma i znaš na čemu si – rekla je ona otvoreno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se osvrnula i na svoj razvod od Vojislava Miloševića.

– U 2021. pored prelaska na Pink, ja sam se i razvela – istakla je Jovana.

Foto: Instagram

– E, crna ti! Pa kad pre? – upitala je Neda Ukraden.

– Moje mišljenje je da je trebalo i pre, jer smo fantastični prijatelji, ali potpuno različite energije – odgovorila je Jeremićeva.

– Ona je razvedena devojka ”second hand” (engl. druga ruka) – dodao je voditelj Dragan Marinković Maca, što je izazvalo smeh u studiju, a Jovana je počela da ga udara.

– Nedostajalo mi je putovanja. Nisam dovoljno putovala i videla dovoljno, jer sam posle završetka pravnog fakulteta odmah krenula da radim. Dan i noć sam radila, posle sam se udala… A jedina želja u 2022. godini mi je da putujem, ali sa pravim bajom, koji me voli i kog ja volim – priznala je Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Dali je moguće da neko može da zameni ljudski za ćureći mozak.Očito da žena lupetao kao da nikad nije otvorila vrata škole a nameće se glupostima da bi bila u centru pažnje.

    Odgovori

Ostavite komentar