Brat Teodore Džehverović izneo ISTINU o njenom i Ninovom odnosu: To ju je baš POGODILO, smirivao sam je

Nakon priča o raskidu, izneo sve detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

U poslednje vreme dosta se pisalo o navodnom raskidu pevačice Teodore Džehverović i košarkaša Nina Ćelebića, a sada su njeni brat i snajka otksili pravu istinu o svemu.

Naime, njen brat sava i njegova upruga, influenserka Adriana gostovali su u jednoj emisiji i tamo pričali o svemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nju je to lično pogodilo. Pogodila ju je neistina. Smirivao sam je i to traje duže vreme. Dosta ima laži na njen račun, tako da jeste je pogodilo. Ja kao brat mogu da demantujem. Ona se non stop čuje sa njim, on je trenutno u Brazilu i već priprema svoje putovanje tamo. Sad ide u Ameriku i odatle se vraća u Srbiju. Onda već ide u Brazil, tako da ja sam očevidac. Non stop su na telefonu, tako da ni govora, nije istina. Oni se vole i Nino je osoba koja skroz pristaje uz nju. Želim im puno sreće u nastavku – rekao je Teodorin brat.

– Iskreno, svaki put kada je pitam nekako to stavlja po strani jer još uvek nije spremna za tako nešto. To ide redom. Čeka prvo prosidbu, pa ćemo onda pričati o tome. Naravno da priželjkuje i da bi jako volela da se ostvari kao majka. Rekla sam joj da će to tek videti kada ja budem imala dete i da će tada poželeti da se ostvari kao majka – dodala je Adriana.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar