Srce SVETSKE zvezde osvojio je zgodni CRNOGORAC: Pevačica mu posvetila tetovažu na SRPSKOM jeziku! (FOTO)

Slavna pevačica imala je samo 17 godina kada je upoznala najveću ljubav svog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Čuvena pevačica Emeli Sande imala je samo 17 godina kada je naišla na čoveka koji joj je odmah ukrao srce.

Svetska muzička zvezda, naime, tokom srednjoškolskih dana upoznala je Adama Guragina u kog se zaljubila na prvi pogled,  a ljubav između njih odmah se rodila i vrlo brzo uplovili su u romansu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Adam, čiji je otac Britanac, a majka Nikšićanka, često je u javnosti isticao da se ponosi svojim crnogorskim korenima, a budući da je veoma vezan za Crnu Goru i da su oboje uvek uživali u vremenu koje provode na ovim prostorima, par je odlučio da upravo na ovom podneblju svoju veliku ljubav kruniše brakom.

foto: Profimedia

Emeli i Adam venčali su se 2012. godine u Kotoru nakon osmogodišnje veze.

– Ja sam Nikšićanin, i to s ponosom ističem. Normalno je da se venčam u Crnoj Gori, gde sam proveo veći deo svog života, gde sam završio i osnovnu i srednju školu, a Emeli je uz mene toliko zavolela moj zavičaj da je i ona želela da se venčamo u Crnoj Gori. Zbog rodbine iz inostranstva, uglavnom Britanaca, odlučili smo da to bude na primorju, koje je izuzetno lepo i ima šta da ponudi turistima. Sve prija oku – rekao je jednom prilikom Adam, koji je po zanimanju morski biolog.

Ludo zaljubljena u svog izabranika, Emeli je nakon venčanja rešila da Adamu posveti tetovažu, i to upravo na srpskom jeziku, pa je svoje telo ukrasila rečima “Volim te Adame”.

foto: Profimedia

Ipak, uprkos snažnim emocijama, njihova ljubav nije opstala. Emeli i Adam rešili su da stave tačku na svoju dugogodišnju romansu i samo dve godine nakon venčanja usledio je razvod. Pevačica je priznala da je do kraja ljubavi dovelo to što su se zbog poslovnih obaveza prilično udaljili, a krah braka objasnila je rečima da je imala osećaj da ne živi život kakav bi trebalo.

foto: Profimedia

– Znam da to niko neće razumeti, ali nešto mi je govorilo da ovo nije život kakav bi trebalo da živim. Ja sam se pretvarala da sam neko ko zapravo nisam. Ne mogu to da objasnim ni drugima, ni sebi ali tako je – rekla je Sande, istakavši da su se ona i njen suprug udaljili jedno od drugoga, jer je ona stalno bila na turnejama, a on na svojim prirodnjačkim ekspedicijama.

Ipak, uprkos krahu ljubavi, pevačica je više puta isticala da je Adam njena najveća i jedina ljubav, te da nema nameru da uklanja tetovažu koju mu je posvetila.

 

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar