Dao komšiji svu ušteđevinu da mu ubije ĆERKU (7), pa da za smrt optuže ženu: Ovaj obrt ga je rasturio

Prijatelju je dao i svo besplatno piće iz kuće, samo da likvidira njegovo dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Muškarac iz indijske države Utar Pradeš platio je komšiji po imenu Amir oko 5.000 dolara i dao mu je pride i sav alkohol iz kuće kako bi mu ubio sedmogodišnju ćerku Sabu.

Plan Muzamila Šamada iz Indije bio je da za smrt deteta optuže majku, odnosno njegovu ženu koja više nije želela da živi pored njega, prenosi Times of India.

Srednjoškolac posle svađe u kući ubio MAJKU: Svi u školi plakali su kad su čuli za pravi razlog tragedije

Amir je pristao da ubije dete. Uzeo je novac i alkohol i uz pomoć ćerkinog strica, odnosno monstrumovog rođenog brata, upao joj je u sobu dok je spavala i macolom joj je razbio glavu. Šamad za to vreme nije bio kući, dok je majka spavala u kući pored one u kojoj se dogodila tragedija.

Zločin je potresao selo Bulandšar a policija je zaista prvo osumnjičila ćerkinu majku, naročito posle tendencioznog ponašanja Muzamila Šamada koji im je rekao da ju je ona i zlostavljala.

Policija je brzo sabrala “dva i dva” kada je otkriveno da je Muzamil Šamad pre tri godine svirepo ubio ženinog sina iz prvog braka, za šta nije ni optužen, a kamoli da je odgovarao za zločin.

– Žena je policiji ispričala i detalje iz braka i pokušaje Muzamila da je otruje kiselinom u dva navrata. Sve zbog toga što je želela da ga napusti. Pretio joj je da će je ubiti ako otkrije šta se desilo s njenim sinom iz prvog braka. Zbog nedostatka dokaza, taj zločin nikada nije rasvetljen – rekao je načelnik policije Santoš Kumar Sing iz Bulandšara.

Ono što Muzamil nije očekivao je da će komšija usled pritisaka meštana, ali i policije propevati i priznati da mu je plaćeno da ubije nesrećnu devojčicu.

Muzamil Šamad je uhapšen i predstoji mu suđenje, a iza rešetaka su i njegov rođeni brat kao i komšija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar