Izbačena iz “Zadruge 5”, pa otkrila da je ZAPROŠENA: Evo koja takmičarka je napustila Belu kuću (VIDEO)

Za nju je dalje takmičenje završeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Za ovonedeljno izbacivanje iz “Zadruge 5” od strane učesnika nominovan je Filip Car, dok je najmanje glasova publike imala Olja Vampirica.

Iako je pobedila u igri za dupliranje glasova, to nije pomoglo Olji da obezbedi sebi ostanak u “Zadruzi”, budući da je i nakon dupliranja imala samo 2% glasova, dok je Filip imao 98% glasova publike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Olja se pozdravila sa zadrugarima, napustila Belu kuću i otišla u studio kod Dušice Jakovljević. Tamo je sve iznenadila kada je rekla da ju je zadrugar Aleksandar Saša Todorović, inače glumac, u “Zadruzi 5” zaprosio.

– Sale glumac je jako plašljiv. Baka pokojna mi je rekla da sam dobila nominaciju jer nisam uspela sa njim, da ću morati da mu dam lekciju da dođe pameti. Jasno je da postoje simpatije, voli kožu, “Tesna koža”, ja koža, on koža… Na kraju je on popustio i zaprosio me je – rekla je Olja u studiju, ustala i pokazala prsten na ruci.

Ona je na kraju rekla i da joj se dopao Miki Đuričić, ali da je ta ljubav zabranjena jer je on sveže oženjen.

– Miki me je oduševio, dopao mi se kao čovek, iskren je. Pokušala sam sa njim, ali je sveže oženjen, ima dete, stvarno je super, pametan, shvata neke stvari. On mi je baš super – rekla je Olja na samom kraju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar