Vukčević u bolnici tražio ZAŠTITU od cimera: “Govorili su mu da ga je Bog kaznio jer je PRODAO Srbe”

"Nije smeo da izađe ni na hodnik, da ga ne bi prepoznali i ostali bolesnici"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kako Objektiv saznaje, nekadašnji tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević (71) nedavno je završio u Univerzitetskom kliničkom centru Srbije zbog problema sa srcem, međutim, po prijemu u sobu sačekalo ga je neprijatno iznenađenje. Kako za naš list navodi dobro obavešten izvor, ostali pacijenti su negodovali kada su videli Vukčevića, a nakon što se smestio u jednu od soba, doživeo je pravu torturu.

– U pitanju su pacijenti koji imaju ozbiljne srčane probleme, a mnogima od njih skočio je pritisak kada su videli Vukčevića, koji je bacao drvlje i kamenje na naše haške optuženike. Iako su neki od njih i te kako bolesni, smogli su snage da kažu Vukčeviću šta misle o njegovom radu – navodi izvor Objektiva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BOG TE KAZNIO, PRODAO SI SRBE

Prema rečima našeg sagovornika, bivši tužilac za ratne zločine jako se uznemirio zbog cimera, koji su mu od jutra do mraka postavljali svakojaka provokativna pitanja.

Kako objašnjava, nije smeo da izađe ni na hodnik, da ga ne bi prepoznali i ostali bolesnici.

Vladimir Vukčević i Đilasove novine žale: Bilo bi nam bolje da je na vlasti LOBI koji šalje Srbe u Hag!

– Govorili su mu da ga je bog kaznio jer je prodao Srbe, da je strani plaćenik… Tu je bilo i nekoliko pacijenata iz Republike Srpske, koji su posebno bili gnevni na Vukčevića zbog svih njegovih izjava o Srbima koji su izručeni Hagu, a koji su za njih bili najveći heroji. Nije mogao oka da sklopi od njih. Kad je video da je đavo odneo šalu, tražio je od medicinskog osoblja da ga zaštite od cimera kako znaju i umeju, što su oni i učinili – navodi naš sagovornik.

NASTAVAK OVE I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 17. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. U ratu su svi krivi i svi treba da odgovaraju za zlodela, jer ona ,nikad ne zastarevaju!..Istina je mocna i kad tad izadje na videlo, kao i cinjenice!Srce je organ koji nema veze sa Bogom i ne oboljeva po zasuzi, vec po nacinu zivljenja!

    Odgovori
  2. Po njihovom ispada da je njega Bog kaznio što se razboleo a oni su toliko dobri da je njih nagradio i tu su sa istim problemima.

    Odgovori

Ostavite komentar