“On je moj dedica”: Tinejdžerka (19) šokirala roditelje vezom sa muškarcem (47), ali i najnovijom odlukom

Neobična ljubav u vreme korone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/CharlinShaltin

Epidemija koronavirusa donela nam je u 2020. godini sedenja u četiri zida, nikad češće igranje društvenih igara, ali i masu poznanstava preko onlajn aplikacija.

Devetnaestogodišnja Belgijanka Šarlin Šaltin upoznala je tokom karantina na internetu daleko starijeg Amerikanca Džeremija Pratika (47) koji je u trenutku ostvarivanja prvog kontakta s njom bio udaljen 5.000 kilometara.

Ipak, između njih dvoje dogodila se hemija. Do te mere da je Džeremi, čim su mere popustile došao u Belgiju. Posle osam dana, vratio se u SAD ali uz obećanje da će prvom prilikom opet do nje.

Šarlin kaže da su se upoznali na Fejsbuk stranici grupe TwentyOne Pilots kada je ona sve članove pitala koja im je omiljena pesma ovog benda. Džeremi je bio jedan od retkih koji se odazvao njenom pitanju.

Potom joj je otišao na profil koji je vodio i ka Instagramu, te ju je tamo zapratio. Ostalo je istorija.

Šarlin i Džeremi tvrde da su srodne duše, kao i da ih ne zanima razlika od 28 godina, Foto: Facebook printscreen/CharlinShaltin

Kada je Šarlin rekla roditeljima iz Brisela da je ušla u vezu sa 47-godišnjim Amerikancem koji je profesor u srednjoj školi, bili su jako ljuti. Čitajući često kako u SAD ima puno profesora za koje se ispostavi da su pedofili, oni su pokušali da joj zabrane kontakt sa Džeremijem.

– Tek kad su ga upoznali, videli su da ima sindrom Petra Pana. Džeremi nikada nije odrastao, iako je profesor. Neozbiljan je, uvek nasmejan, pozitivan i pun ljubavi. Iako je razlika među nama 28 godina, jako dobro se razumemo – kaže Šarlin.

Muškarac iz Vermonta dodatno je šokirao roditelje Belgijanke kada je rekao da ona njegova “devojka iz snova” s kojom bi voleo da provede i život!

– U ovim godinama u kojima sam ja, odavno je trebalo da pronađem pravu ljubav. To se nije dogodilo. Digao sam ruke od ljubavi kad sam upoznao moju Šarlin – rekao je Džeremi.

– I on je moj muškarac kakav mi treba. Tepam mu da je ‘moj dedica’. Najbolja osoba koju sam ikada upoznala, razume me za sve. Moja je srodna duša – kaže Šarlin, prenosi Miror.



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar