Muk na Maksimiru: Ni reč o Crvenoj zvezdi iz tabora Dinama

Za sada ne žele da se oglašavaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Josip Regovic / Xinhua News / Profimedia

Region je na nogama zbog eventualnog duela Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama u plej-ofu Lige šampiona.

Nakon 30 godina postoji šansa da se srpski i hrvatski šampion susretnu, što svakako izaziva mnogo pažnje. Ipak, prvo je potrebno da eliminišu svoje protivnike u trećem kolu kvalfikacija, gde Zvezda igra protiv Šerifa, dok Dinamo ide na megdan sa Legijom iz Varšave.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dejan Stanković nije želeo mnogo o potencijanom duelu sa Dinamom, ali je prokomentarisao šta misli o tome i nije bežao od odgovora.

– Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi klasiko iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo – rekao je Stanković za klupski sajt.

Sa druge strane, niko iz zagrebačkog Dinama nije rekao nijednu jedinu reč o mogućem dvomeču sa Crvenom zvezdom. I dalje traje muk na Maksimiru, videćemo da li će se oglašavati.

Bonus video:

Partizan bi mogao protiv bivšeg trenera: Okršaj Stanojevića i Miloševića ili put u Portugal!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar