Zarazio se koronavirusom, pa se prerušio u svoju ženu da bi mogao da uđe u avion

Nabavio je čak i lažni PCR test

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Indonežanska policija imala je neobičan slučaj na aerodromu u Džakarti kada je privela muškarca prerušenog u ženu. I to svoju ženu.

Indonežanin nije bio neki terorista ili kriminalac druge vrste već običan putnik koji je doduše bio zaražen koronavirusom.

Kako nije želeo da propusti avionski let od Džakarte do Tenratea, pojavio se na aerodromu sa nikabom koji mu je prekrio lice, kao i sa lažnim dokumentima na ime supruge. Naravno, kod sebe je imao i PCR test.

Ko zna šta bi bilo, odnosno da li bi putnik prošao u avion i zaista otputovao dalje da ga jedna od stjuardesa na aerodromu nije primetila kako odlazi u toalet kao muškarac, a izlazi kao žena.

– Kupio je avionsku kartu sa imenom supruge i doneo je identifikacioni dokument, rezultat PCR testa, kao i potvrdu o vakcinaciji sa imenom svoje supruge. Svi dokumenti su bili na njeno ime – rekao je šef policije Ternatea Aditja Laksimada posle hapšenja čoveka.

Policija ga je odmah odvela na testiranje. Kada su rezultati bili pozitivni, bilo im je jasno zašto je posegao za ovim tipom prevare.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar