Italijana napali da se DROGIRAO u programu uživo, a evo šta on kaže: Nisam GLUP toliko

Damijano David odgovorio je na mnoge napade sa kojima se suočio nakon pobede na Evroviziji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Sander Koning / POOL

Nakon što je Italija pobedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damiano David, pred kamerama konzumirao opijate, a snimak na kojem se ne vidi jasno šta se odvija je preplavio društvene mreže.

Damijan je odmah demantovao navode da bi potom najavio i da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

– Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom- rekao je Damian i nastavio:

– I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko- dodao je Damiano.

Foto: EPA-EFE/Sander Koning / POOL

Podsetimo, Švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, preneo je “NJujork Tajms”. Damianov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa “Maneskin” oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

– Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damiano koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe “Maneskin”.

Ovako je pobednik Evrovizije IZGLEDAO NEKADA: Potpuno druga osoba, bez tetovaža i šminke (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar