NAJVEĆA BOL

Našoj glumici sin PREMINUO 7 dana nakon rođenja, a onda je usledila nova BORBA: Ne znaš gde te više boli

"Mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina", rekla je glumica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/snezanajeremic

Glumica Snežana Jeremić Nešković svojevremeno je doživela veliku tragediju o kojoj je otvoreno govorila.

Nju je publika najpre zapazila po ulogama u filmovima “Mala noćna muzika” i “Jagoda u supermarketu”, a imali smo priliku da je gledamo i u “Beloj lađi”, “Gorkim plodovima”, “Andriji i Anđelki” i drugim filmovima i serijama, a veoma je aktivna i u pozorištu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored uspešne karijere Snežana je silno želela i da se ostvari u ulozi majke, a kada je saznala da je u drugom stanju, njenoj sreći nije bilo kraja.

Ipak, samo sedam dana nakon porođaja doživela je najveći životni udarac kada je njen sinčić preminuo. Nekoliko godina nakon toga rodila je ćerkicu Juliju, ali je smrt sina ostavila veliku traumu.

-Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način – ispričala je ona tada za Gloriju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Jeremic Neskovic (@snezanajeremic)

-Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: “Koliko ste u braku, kad će deca?”, dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu – rekla je glumica svojevremeno za pomenuti medij.

Snežana je danas majka dvoje dece i ističe da je zahvalna Bogu na tome.

Tragedija naše glumice koja je završila dva fakulteta: Ljubavnik PUCAO u nju, ostala NEPOKRETNA (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar