Marija Šerifović otkrila koga vidi na TRONU Zvezda Granda! Ona je njen FAVORIT: “Našle smo se” (FOTO)

Prognoze pre vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tv Prva/Printscreen

Članica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Marija Šerifović prvi put je progovorila ko bi mogao da bude pobednik aktuelne sezone, s obzirom na to da je upravo ona bila mentorka mnogih takmičara koji su se popeli na tron.

“Ne mogu da kažem da postoji favorizovanje, ali istovremeno nemam problem da pohvalim nekog javno, ko je bio maestralan u mojoj grupi. U prošlom krugu u mom timu su apsolutno briljirale Valentina Kuzmanović i Krstinja Todorović”, rekla je za “Grand online” pevačica i članica žirija “Zvezda Granda”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Stvarno smo se našle u svakom smislu i ona je jedna divna devojka, poslušan đak i sigurna sam da ćemo se boriti hrabro u finalu”, rekla je Marija.

Foto: TV Prva/Printscreen

Šerifovićeva ne krije i da joj veoma nedostaje pevanje. Prošlo je više od godinu dana od njenog poslednjeg koncerta i turneje, pa pevačica jedva čeka da ponovo počne da radi punom parom, kako je i navikla.

“Jedanaestog marta je bio onaj poslednji koncert kada sam se ja odjavila… Nedostaje mi publika. Ne znam više šta ću sa sobom, sve što je trebalo da pročitam pročitala sam, sve što je trebalo da odgledam, odgledala sam. Pomirila sam se sa činjenicom da sigurno do duboke jeseni, čak i zime, se za mene neće ništa promeniti, jer svi mi koji smo koncertni izvođači, poslednji smo otišli, ali poslednji ćemo se i vratiti na scenu. Ono što je lepo za mene je da imamo rasprodat konecert, to je taj četvrti i bukvalno od 3.000 i kusur karata je samo par ljudi poželelo da vrati karte, što je lepo znati, pogotovo u ovim vremenima kada je ljudima neophodan novac, tako da je to znak da svi jedva čekamo da se nastavi. Kada izađe novi album, onda će se destiti jedna velika regionalna turneja”, istakla je Marija.

Sve zbog Cece? Marija Šerifović se POVUKLA, ni ne javlja se Vanji Knežević, svi se pitaju šta je RAZLOGIzvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar