Maja Nikolić ŠOKIRALA izjavom: Korona je dobra, nestaće 99 odsto ESTRADE

Pevačica preterala sa izjavom pa se našla na meti osuda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Pevačica Maja Nikolić  šokirala je javnost izjavom da je koronavirus dobar jer će da istrebi 99 odsto njenih kolega! Nikolićka tvrdi da danas svako može da snimi pesmu i da se na estradi odavno stvorila gužva, pa se vodi mišlju da će epidemija virusa da napravi čistku i da će opstati samo oni najkvalitetniji pevači.

“Nemam potrebu da stalno snimam nove pesme jer sam popularna već 30 godina. Ne treba da pričam o svojim hitovima i karijeri jer mislim da sam se odavno dokazala. Ranije sam govorila, a to kažem i sada – kvalitet će uvek da opstane, bez obzira na sve. Danas svi snimaju pesme i napravila se gužva, ali ne znači da je sve to kvalitetno i dobro”, priča Maja i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maja Nikolić hoće da uđe u ZADRUGU: Miljana ima ozbiljnu DIJAGNOZU, treba joj dati doživotni honorar!

“Ova korona je dobra iz tog razloga što će 99 odsto estrade da nestane. Otići će najviše onih koji ne znaju da pevaju i na kraju će ostati samo kvalitet. Meni lično ne smetaju ni starlete ni jutjuberi, otvarači usta, baš nemam problem ni s kim. Svako može da bude popularan privremeno, jednu ili dve sezone, na primer, u nekom takmičenju, ali prave zvezde traju bar 30 godina, kao ja. Prava zvezda ću biti i posle 50 godina poput Zdravka Čolića, Lepe Lukić, Lepe Brene i Šabana”, rekla je pevačica za Svet.

Ona je dalje ispričala da se ne plaši za egzistenciju jer ima veliko imanje u Šumadiji i jednu farmu, te da, što se nje tiče, korona može da traje još 100 godina.

Maja Nikolić na ivici EGZISTENCIJE zakukala: Nisam dobila POMOĆ od države, jedva sam živa!

“Odavno imam porodični biznis, koji je u osnovi vezan za poljoprivredu. Imam i farmu u Šumadiji, tako da se ne plašim korone i krize, što se mene tiče, neka KOVID-19 traje 100 godina! Imam tri hektara zemlje oko kuće, jedno celo brdo i tamo uživam. Svakodnevno sam u prirodi i nemam na šta da se žalim”, kaže Maja, ali sve to opet ne menja činjenicu da joj fale tezge i nastupi.

Godinama je fatalna PLAVUŠA, a ovako je MAJA NIKOLIĆ izgledala na početku karijere! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar