И у 52. години Џенифер Лопез изгледа сјајно и без проблема би могла да се такмичи са тинејџеркама.
Америчка звезда је позната по томе што не пропушта вежбе у теретани, а истовремено се придржава и строгих правила исхране.
Инсталирајте нашу иОС или Андроид апликацију – Објектив.рс
Џенифер каже да је баланс кључ успеха и да поред здраве исхране има дана и када се почасти и оном “забрањеном” храном.
“Водим рачуна о изгледу, али нисам оптерећена. Слушам тело и једем онолико колико оно тражи”, објашњава Лопезова.
Каже да калорије не броји, али да се ових правила строго држи:

1. Једе често
“Једем 5 пута у току дана, али се трудим да се већи део оброка састоји од протеина”. Угљени хидрати су заступљени у њеном јеловнику, али у малим количинама.
Пре сваког оброка поједе порцију салате како би појела мање остале хране.
Њен ручак и вечера се састоје од порције неког меса које није масно, доста поврћа и интегралног хлеба или пиринча.
Ужина је или неко воће или шака орашастих плодова или црна чоколада.
За доручак обично једе кајгану и попије чашу смутија од сезонског воћа.

2. Пије доста течности
Хидратација је јако важна за функционисање целог организма, па тако и за мршављење. Зато Џенифер пије најмање 2,5 литре воде дневно.
3. Избегава конзервирану храну
Конзервирана храна је пуна адитива који надимају и стварају гасове, зато је певачица заобилази у широком луку.

4. Не користи дресинге, преливе или умаке
“Да, храна је мног укуснија када се једе са укусним сосом од павлаке и мајонеза, али ако желите витку линију, на њих ни не помишљате”, објашњава Лопезова.
Уколико избаците само преливе из исхране унећете знатно мање калорија. Ови преливи могу у себи да садржи и до 300 калорија, што је заиста много.
Коментари (0)