Како да будете БОМБА у 52. години? Овако изгледа магична дијета Џенифер Лопез

Америчка звезда се стриктно придржава 4 правила у исхрани

Инсталирајте нашу иОС или Андроид апликацију
Фото: Профимедиа/МПНЦ/Пиxабаy.цом/хагелунд

И у 52. години Џенифер Лопез изгледа сјајно и без проблема би могла да се такмичи са тинејџеркама.

Америчка звезда је позната по томе што не пропушта вежбе у теретани, а истовремено се придржава и строгих правила исхране.

Инсталирајте нашу иОС или Андроид апликацију – Објектив.рс

Џенифер каже да је баланс кључ успеха и да поред здраве исхране има дана и када се почасти и оном “забрањеном” храном.

“Водим рачуна о изгледу, али нисам оптерећена. Слушам тело и једем онолико колико оно тражи”, објашњава Лопезова.

Каже да калорије не броји, али да се ових правила строго држи:

Фото: Фреепик/ фреепик

1. Једе често

“Једем 5 пута у току дана, али се трудим да се већи део оброка састоји од протеина”. Угљени хидрати су заступљени у њеном јеловнику, али у малим количинама.

Пре сваког оброка поједе порцију салате како би појела мање остале хране.

Њен ручак и вечера се састоје од порције неког меса које није масно, доста поврћа и интегралног хлеба или пиринча.

Ужина је или неко воће или шака орашастих плодова или црна чоколада.

За доручак обично једе кајгану и попије чашу смутија од сезонског воћа.

Фото/Фреепик/фреепик

2. Пије доста течности

Хидратација је јако важна за функционисање целог организма, па тако и за мршављење. Зато Џенифер пије најмање 2,5 литре воде дневно.

3. Избегава конзервирану храну

Конзервирана храна је пуна адитива који надимају и стварају гасове, зато је певачица заобилази у широком луку.

Фото/Пиxабаy.цом

4. Не користи дресинге, преливе или умаке

“Да, храна је мног укуснија када се једе са укусним сосом од павлаке и мајонеза, али ако желите витку линију, на њих ни не помишљате”, објашњава Лопезова.

Уколико избаците само преливе из исхране унећете знатно мање калорија. Ови преливи могу у себи да садржи и до 300 калорија, што је заиста много.

Извор: Објектив.рс, стил.курир.рс

Коментари (0)

Оставите коментар

    Тренутно нема коментара. Будите први који ће коментарисати!

Издвојено за вас