Sumin gol NIJE bio dovoljan: Pre utakmice kažu da je Šarlroa jak tim, a sad im nije nešto?

"Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum"

Foto: FK Partizan/Twitter

“Žao mi je jer smo eliminisani iz Evrope, pre svega jer smo pokazali da možemo da pariramo ekipa kakva je Šarlroa”, rekao je fudbaler Partizana Sejduba Suma.

Strelac jedinog gola za crno-bele u porazu od belgijskog tima 2:1 ističe da su pre meča svi komenatarisali koliko je Šarloa jak tim, da imaju šest pobeda u nizu, a da sad čuje kako i “nisu nešto”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sad kad je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarlroa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji,a sutra da ne znaju ništa ,već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo”, izjavio je Suma.

On je dodao da je sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem imao dogovor da ne igra ceo meč i da je zato šansu dobio tek u nastavku.

“Nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo nešto više. Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji… Pokazali smo da možemo, okrećemo se prvenstvu, moramo i radićemo još jače… Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum”, istakao je Suma.

Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar