ZNAK ZA UZBUNU

Kradu SLIKE dece sa interneta pa se samozadovoljavaju! Otkrivena grupa PEDOFILA koja vršlja po Srbiji

Međunarodna organizacija „Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji otkrila je na internetu novu pedofilsku grupu koja je osnovana prošle godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Michelle/Lane/Alamy/Alamy /

Međunarodna organizacija „Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji otkrila je na internetu novu pedofilsku grupu koja je osnovana prošle godine. Grupa funkcioniše tako što dele fotografije devojčica i video-materijal koje kradu sa interneta, a zatim ih komentarišu odrasli muškarci i daju ocene maloletnicama!

Pedofilska grupa sa sedištem u Vijetnamu okuplja odrasle muškarce iz celog sveta od 2019. godine, a na fotografijama i video-materijalima su sasvim male devojčice, od 10-11 godina, ispod čijih slika ostavljaju neumesne komentare od kojih normalnom čoveku pripadne muka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako kažu sagovornici „Alo!“ iz organizacije „Stoppedofiliji SP“, koja je razotkrila na stotine pedofila i njihovih grupa u realnom i virtuelnom svetu, pedofilima nije potrebno da su na fotografijama koje skidaju sa interneta deca naga jer ih oni masovno kradu svakako.

– To može da bude bilo čije dete. Pedofili se samozadovoljavaju ispred fotografija dece, a, verujte, mogu se desiti i mnogo gore stvari. Ova pedofilska grupa koju smo otkrili radi pametno. Trude se da ne krše standarde Fejsbuk zajednice. Lukavo i pokvareno sprovode svoju bolest i zlo. Zbog toga ih je teško srušiti kao grupu, ali o našim daljim planovima kao organizacije vezanih za njih ne možemo da detaljišemo. Inače, u ovoj grupi ima profila koji su nam poznati odranije – ističe ova grupa balkanskih lovaca na pedofile.

Oni kažu da roditelji nesmotreno i ne razmišljajući o mogućim strašnim posledicama, objavljujući fotografije svoju decu bukvalno stavljaju na tacnu pedofilima i predatorima, koji ih na taj način lako preuzimaju, trguju fotografijama, a što je još opasnije, mogu lako da saznaju sve podatke o deci, čak i gde žive. Posledice po decu mogu da budu kobne, a njihovo javno objavljivanje, ne ulazeći u motiv roditelja za to, može da im donese više štete nego koristi, navode naši sagovornici.

– Ovim putem želimo da pokažemo roditeljima kako se slike njihove dece kradu sa Fejsbuka i dele u grupama isključivo namenjenim pedofilima. Zato molimo roditelje da ne olakšavaju predatorima. Ovo je školski primer krađe dečjih fotografija i deljenja sa velikim brojem predatora.

Svi oni su povezani sa mnoštvom drugih pedofilskih stranica. Hiljade bespravno preuzetih dečjih fotografija kruži u pedofilskim krugovima na internet mrežama. Zaključajte fotografije svoje dece na vašim profilima, za sve osim za prijatelje.

Budite svesni da pedofili mogu preko vaših profila da saznaju sve o vama, gde živite, šta radite, ko ste i gde su vam deca – upozoravaju iz „Stoppedofiliji SP“.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar