Milica Todorović slaba na GLUMCE: Posle Petra Strugara otkrila da joj se sviđa ON (FOTO)

Često objavljuje o njemu na Instagramu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Pevačici Milici Todorović se, kako se čini, baš dopadaju glumci! Ona je, donedavno, bila u vezi sa našim glumcem Petrom Strugarom, a sada je otkrila da joj se dopada jedan italijanski zavodnik.

foto:E-stock/S.Nedelja

U pitanju je Mikel Moreno, kog smo imali priliku da gledamo u filmu “365 dana”. Svakako, Milici ne možemo zameriti što joj se dopao Moreno, jer je on svojim izgledom i šarmom očarao mnoge žene, kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Pevačica je, naime, više puta na svom Instagram profilu podelila objave u kojima je komentarisala zgodnog Italijana i isticala to koliko joj se on dopada.

Milica Todorović
Foto: Screenshot/ Instagram

“Da se razumemo, svet je pun lepih i prezgodnih ljudi. Mikelu se, u ovom trenutku, posrećilo da bude glavni akter filma “365 dana“ o kome svi pričaju. Ne znam da li je najveći frajer na svetu, verovatno da nije, ali u poslednje vreme, bar što se mene tiče, da”, rekla je pevačica, a zatim otkrila šta joj se najviše dopada kod njega.

 

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

” Ne dopada se meni samo fizički izgled, već sve ono što sam saznala o njemu, a prvenstveno što je umetnička duša. Svira gitaru, glumi i crta. Volim ljudi koji su pravi umetnici”, objasnila je ona za Telegraf.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar