Prva fotografija Dragiše Gudelja iz bolnice! Njegov brat Nemanja poslao emotivnu poruku (FOTO)

U 11. minutu utakmice srpski fudbaler srušio se na teren

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju svog brata Dragiše iz bolnice i zahvalio se svima na velikoj podršci.

Veče pred put u Podgoricu u taboru reprezentacije Srbije proteklo je u iščekivanju informacija iz Španije o zdravstvenom stanju brata Nemanje Gudelja – Dragiše Gudelja.

Podsetimo, užasna scena obeležila je sinoć između Kordobe i Rasing Ferola. U 11. minutu utakmice srpski fudbaler Dragiša Gudelj srušio se na teren i ostao da leži bez svesti.

Lekarski tim je odmah utrčao na teren i nakon ukazane pomoći fudbaler je u svesnom stanju prebačen u lokalnu bolnicu, gde je proveo noć.

Srećom, Dragiša je dobro i uskoro će napustiti bolnicu, a Nemanja se nakon neprospavane noći zahvalio svima na velikoj podršci.

– Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi  – napisao je Gudelj.

– Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIК VEĆ STOJI!!! JER КAŽU DA NIКAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! – dodao je reprezentativac Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar