Vučić o napadima onih koji su UNIŠTILI našu zemlju: Braniću i čuvaću Srbiju i od vas i od ovih spolja

Predsednik je podvukao da moramo da čuvamo našu zemlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG-AP/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u Sremskoj Mitrovici tokom obilaska Sremskog okruga, a tom prilikom govorio je i o neodgovornom ponašanju opozicije.

– Svaki put kad ne znaju šta će ovi koji su nam zemlju uništili, zatvorili fabrike, ćutali na pogrom Srba sa Kosova i Metohije, kad su Albanci proglašavali nezavisnost Kosova, kažu “ucenili su Vučića”. Ne mogu da me ucene, nemam nikakav račun u inostranstvu, nikakve vile… a onima koji misle da tako možete da ucenjujete srpskog predsednika, ni vi svojim pretnjama i napadima ne možete da me ucenite. Braniću i čuvaću Srbiju i od vas i od ovih spolja. Srbija nema cenu, Srbiju volimo više od svega. Za to što kažu idemo da ga sprečimo da sutra potpiše, ja kažem neću da potpišem ništa. Oni se raduju samo nesreći Srbije. Hoću da razgovaramo o normalizaciji odnosa – rekao je on.

Molim vas da spustimo loptu i da čuvamo svoju zemlju, podvukao je predsednik.

– Dajte da se radujemo kolevkama sa decom, kako da imamo budućnost, da pričamo o veštačkoj inteligenciji, novim fabrikama, a ne o tome kako ćemo da se bijemo. Nije postojala naša vojska, danas imamo ozbiljnu vojsku, nigde ne treba da žurimo. Molim vas da emocije spustimo, da se čuvamo. Tako ćemo moći da pomognemo našem narodu u Republici Srpskoj i gde god naš narod živi – kazao je Vučić i dodao:

– Molim i naše Bošnjake, Slovake, Rumune da sačuvamo mir. Danas smo svi jednaki i ujedinjeni u želji da sačuvamo mir i da sačuvamo KiM u skladu sa ustavom kao deo naše zemlje. Teško vreme je pred nama, veliko breme. Ja ću dati sve od sebe da najozbiljniji mogući način čuvam svaku vašu kuću u našoj prelepoj Srbiji, da čuvamo svaku kolevku i svaki pedalj naše zemlje – zaključio je predsednik.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar