Nije dosta zvati se Ivica: Kralj nije ispunio nijedno obećanje, Grobari plaču za “bombama” Ilieva!

Uoči novogodišnjih i božičnih praznika, Kralj je najavio dolazak ''igrača koji pravi razliku''

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Filip Plavčić

Kada je početkom novembra obavljen žreb plej-ofa Lige konferencija za ulazak u osminu finala, a Partizan izvukao moldavski Šerif, jedno od pitanja novinara za novog sportskog direktora Partizana Ivicu Kralja bilo je da li će crno-beli taj dvomeč dočekati sa jačim igračkim kadrom nego jesenas.

– Sigurno. Vraća se i Dača Pantić posle osam meseci povrede. Biće tu i ostali igrači koji imaju zdravstvenih problema, a sigurno je da će biti još par pojačanja i da će Partizan ući jači u taj dvomeč nego što je danas – rekao je tada Kralj.

Uoči novogodišnjih i božičnih praznika, Kralj je najavio dolazak ”igrača koji pravi razliku”, ali evo ga i kraj januara, a takvog igrača još nema na vidiku.

– Tražimo ‘pravog’ igrača, da li ćemo da ga dovedemo za pet ili 25 dana,manje je važno, bitno je da on pravi razliku. Vidite, ništa se ne dešava ni u Evropi, period posle 1. januara ‘rezervisan’ je za transfere uzvratio je Kralj, a preneo ”Sportski žurnal”.

Ekipa Partizana polako privodi pripreme kraju, drugi deo sezone počinje već 4. februara utakmicom protiv Napretka, pa sada čak i da dovede novog igrača, njemu će na proleće biti potreban period adaptacije jer nije prošao pripreme.

Doduše, ima novih lica u ekipi Partizana ove zime u Antaliji, tu je nekolicina dojučerašnjih omladinaca poput Janka Jevremovića, Đorđa Petrovića, Vanje Vlahovića, golmana Gočmanca koji pokazuju da mogu da pariraju iskusnijim saigračima u borbi za mesto u timu, ali među njima i dalje nema igrača koji će doneti nešto novo ovoj ekipi, neki kvalitet koji Partizan jesenas nije imao. Uz to, priča se i o mogućem odlasku mladog Sameda Baždara, za koga postoji interesovanje više inostranih klubova…

Tu je i iskusni vezista Miloš Jojić koji je odigrao jedno poluvreme na pripremama, postoji mogućnost da se on i zvanično vrati među crno-bele, jer je i trener Petrić izrazio takvu želju, ali od ”bombastično” najavljivanih Hazize, Cimirota, ili Argentinca Lusijana Akoste za sada ni traga, ni glasa.

Kraljev prethodnik Ivica Iliev je bio prepoznatljiv po velikim transferima, Kralj još uvek okleva, a pripreme prođoše. Videćemo ko će biti bolji kad se podvuče crta…

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Sportske.net

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar